Izgoreo restoran na Avali

 
  • 0

Vatrogasci i dalje gase požar koji je izbio u "Mitrovićevom domu" sinoć oko 23 sata. Nema povređenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta

Restoran "Mitrovićev dom", koji se nalazi nedaleko od Avalskog tornja, potpuno je izgoreo u požaru protekle noći. Povređenih nema, a materijalna šteta je velika.

Načelnica Uprave za vanredne situacije grada Beograda Sanja Vuksanović Žugić izjavila je da se na Avali jutros nalaze tri vatrogasne ekipe koje će još nekoliko sati gasiti požar.

Napominjući da povređenih u požaru nije bilo, ona je rekla da je dojavu da gori ugostiteljski objekat "Mitrovićev dom" u Ulici Avalska bb uputilo obezbeđenje Avalskog tornja u 22.48 sati.

U gašenju požara učestvovalo je osam vatrogasnih ekipa i 21 vatrogasac koji su sprečili da se požar proširi na okolne objekte.

Kada su vatrogasne ekipe stigle na lice mesta ceo objekat, koji se sastoji od tri etaže površine 700 kvadratnih metara, bio je plamenu.

Prizemlje restorana je od kamena, ali sprat i potkrovlje, koji su od drveta, potpuno su izgoreli, kao i ceo inventar, rekla je Sanja Vuksanović Žugić.

Policija obavlja uviđaj, a nakon istrage biće poznati uzroci požara.

(Tanjug)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA