POŽAREVAC: Monstrum nekoliko sati brutalno zlostavljao svoju suprugu!

Dejan M. (40) se iživljavao nad suprugom sve dok nije pala u nesvest. Koristio šerpu, oklagiju, tanjire i mokar peškir. Nesrećnicu skidao golu, dok joj se krv slivala niz lice

  • 39

Zbog porodičnog nasilja, o kojem je Telegraf juče izveštavao, istražni sudija Osnovnog suda u Požarevcu odredio je pritvor do 30 dana Dejanu M. (43), jer je svojoj nevenčanoj supruzi Ljubici B. (20) naneo teške telesne povrede, zbog kojih je zadržana na hirurškom odeljenju Opšte bolnice.

Prema informacijama iz istrage do kojih je Telegraf danas došao, radi se o najbrutalnijem porodičnom nasilju u Požarevcu u poslednjih 20 godina. Osumnjičeni se u pijanom stanju najpre razbesneo, jer mu se nije svideo spremljeni ručak. Počeo je da vređa suprugu kako je jelo loše spremljeno i zagorelo i da on "ne želi da jede pomije".

Potom je jelo iz šerpe prosuo po ženi, a onda tom šerpom počeo da je tuče po glavi. Kad se drška šerpe polomila, naredio je supruzi da sve pokupi i očisti. Ona je to i učinila, obnevidela zbog krvi koja joj se slivala niz lice.

- Nasilnik je potom počeo da optužuje suprugu kako mu ništa nije donela u miraz, sem šest porcelanskih tanjira, koje je potom uzeo i, jedan po jedan, razbio o njenu glavu. Potom je, uz najgore psovke, dohvatio oklagiju, bacio ženu na krevet i udarao je njome u glavu, sve dok se oklagija nije polomila. Tada je seo i popušio cigaretu, a onda iz ormana uzeo peškir, nakvasio ga vodom, vezao u čvor i naredio supruzi da skine svu odeću što je ona, iz straha, i učinila. Potom ju je tukao po glavi i telu sve dok se peškir nije pocepao – kažu u istrazi.

I nakon ovog batinanja muž je napravio pauzu i popušio cigaretu, dok se pretučena žena oblačila.

Ubrzo je ponovo nasrnuo na nju i, vukući je za kosu, odvukao do bunara i gurnuo je u do struka, držeći je za kaiš pantalona, uz pretnje da će je baciti unutra.

Nakon toga, ženu je odvukao u kuću i nastavio da je tuče pesnicama i nogama. Potom je otišao u grad, rekavši da ne može da spava u kući, jer mu ona nije promenila posteljinu i da će se vratiti do šest sati ujutru. Ona do tada mora da potkreše ogradu u dvorištu i da ode do svog oca i donese mu 8.000 dinara.

- Nakon njegovog odlaska, žena je legla na krevet, previjajući se od bolova, nakon čega je izgubila svest. Ujutru,

oko 6.20, muž se vratio kući i nastavio da je tuče pesnicama, jer nije izvršila njegove naredbe – rečeno je u istrazi.

Teško povređena žena tada je navukla rukavice i izašla u dvorište da sredi ogradu, po naredbi muža. Kad je zaključila da je on u kući zaspao, provukla se kroz ogradu, pobegla do autobuske stanice i odande taksijem otišla kod svog oca.

Pošto je, nakon njene prijave, muž uhapšen, tokom saslušanja negirao je sve izjave i tvrdio da je među njima došlo samo do kraće rasprave.

Dejan M. je višestruki povratnik, jer je više puta robijao zbog brojnih krivičnih dela. Između ostalog, teretio se za brojne krađe, razbojništva, prevare, nelegalni posed vatrenog oružja i nanošenje težih i lakših povreda.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjana

    7. jun 2013 | 18:02

    Dace Bog da i tebe ovako u zatvoru tuku svaki dan dok kraja zivota,a ovoj napacenoj zeni zelim brz oporavak i malo vise pameti kad sledeci put bude birala partnera!

  • bgd

    7. jun 2013 | 18:00

    Pusti te ga meni , da mu ja presudim !!!!

  • alexa

    7. jun 2013 | 18:14

    E to ja zovem ortodoxna seljacina, spominje miraz idiot, takve muskarcine su mi poznate kao pi....cute kad im se drugi muskarci obrate sakriju se u misiju rupu a onda kuci se izivljavaju nad zenama i decom pijani, takve treba javno lincovati ili bolje na trg obesiti za ja.. da vise za primer drugima ako ih uopste ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA