Amerikanka falsifikovala brak sa mrtvim Srbinom!

 
  • 1

Aleksandar Đorđević, s kojim je Alison Lir falsifikovala brak, poginuo pre tri godine u toku jedne trke u severnoj Nevadi

Alison Lir iz Las Vegasa uhapšena je zbog sumnje da je falsifikovala brak s reli vozačem Aleksandrom Đorđevićem ne bi li nasledila njegovu imovinu.

Ova lažna udovica uhapšena je prošle nedelje u jednom noćnom klubu, nakon čega se suočila s optužbama za falsifikovanje i krivokletstvo. Roditelji pokojnog reli vozača nazvali su plan Lirove "okorelim pokušajem otimanja imovine" njihovog sina, sumnjajući da je reč o prevari.

- Nije to bila nikakva velika ljubav. Zabavljali su se svega nekoliko meseci i mislim da je nju zanimao samo novac - rekao je Slobodan Đorđević, Aleksandrov otac.

Pre nego što ga je upoznala, Alison Lir imala je profil na sajtu za upoznavanje na kojem milioneri traže partnerke, što je stavilo znak pitanja na njenu časnu nameru prema Aleksandru.

Nakon njegove smrti, na sudu je priložila venčani list, prema kom je sporan brak sklopljen samo pet dana pre nego što je Đorđević poginuo, i to u kući Alisoninih roditelja, koji, međutim, nikad nisu čuli za to.

Prema navodima iz overenih sudskih dokumenata, njen otac Džon Lir advokatima je rekao da bi znao da se tako nešto zaista odigralo u njegovom domu. Osim toga, sveštenik koji je navodno sklopio brak između Alison i Aleksandra nikada nije aplicirao za privremenu dozvolu za venčanje u državi Nevadi.

Posle Aleksandrove smrti, ona je zadržala i njegova dva sportska automobila i kolekciju pištolja, a sud procenjuje da je njegova imovina vredna između 100.000 i 200.000 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Dan vojnog vazduhoplovstva SAD - ii deo RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ševarice

    4. jun 2013 | 08:06

    A kako bi bilo da policija ponovo ispita uzrok nesreće?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA