IMLEK NA MIKSER FESTIVALU: Kreativne radionice, podijum za igru i 3D projekcija zabavili posetioce

 
  • 0

Na ovogodišnjem Mikser festivalu kompanija Imlek obradovala je posetioce kreativnim radionicama za decu "Moje kravice", projektom 3D maping umetnika iz Pariza, ali i vremenskom mašinom koja označava 60 godina postojanja kompanije

Kompanija Imlek i ove godine je spremila  brojne zanimljivosti za sve posetioce Mikser festivala. Naš najpoznatiji proizvođač mleka i mlečnih proizvoda učestvovao je na ovogodišnjem festivalu koji je održan 28. maja do 2. juna u samom centru Beograda, na prostoru Savamale.

Kompanija Imlek je za sve zainteresovane sugrađane pripremila veliki broj kreativnih radionica za decu. Najoriginalnija radionica za decu jeste radionica „Mini kravice", na kojoj će svako dete imati mogućnost da oslika svoju figuru „Moje Kravice", po sopstvenom afinitetu, upotrebom različitih tehnika, boja i materijala. Na radionici je učestvovalo 25-oro dece, uzrasta do 7 godina koja su oslikala isto toliko kravica.

Najveće iznenađenje za sve posetioce Mikser festivala predstavljao je projekat 3D maping, čiji je autor naš poznati umetnik iz Pariza, Miško Nećak.

Radi se o spektakularnoj projekciji na zidu, koja je ovog puta, za razliku od prošlogodišnje, u zatvorenom prostoru. Povodom 60 godina kompanije u Mikser Hausu izložena je Vremenska mašina, ali i zabavni podijum „Moje Kravice".

Mašina ima zadatak da ukloni barijeru između vidljivog i nevidljivog i na taj način napravi snažnu vezu između iluzije i realnog objekta. Postavku svi zainteresovani mogu pogledati preko dana i uveče između koncerata i nakon završetka koncertnog programa.

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA