ZLOČIN U PALANCI: Ubio na ulici ljubavnicu, pa sebe!

- Živomir A. (58) iz pištolja marke CZ M-57 TT, koji je legalno posedovao, najpre ispalio četiri metka u Jasminu .A. (46), a zatim dva metka u sebe – kažu u Policijskoj upravi Smederevo

  • 2

Živomir. A. (58) iz Smederevske Palanke, ubio je jutros na ulici hicima iz pištolja Jasminu. A, staru 46 godina, a potom izvršio samoubistvo.

Policija je za ovaj slučaj saznala zahvaljujući građanima koji su, oko 9 sati, prijavili da su se u Šulejićevoj ulici u Smederevskoj Palanci čuli pucnji iz vatrenog oružja.

- Izlaskom na lice mesta, policijska patrola je na trotoaru, ispred kućnog broja 130, zatekli beživotna tela muškarca i žene i odmah obezbedila prostor do dolaska uviđajne ekipe. Nakon uviđaja, koji su obavili istražni sudija Višeg suda u Smederevu, zamenik višeg javnog tužioca i policijski službenici, utvrđeno je da je Živomir.  A. (58) iz pištolja marke CZ M-57 TT, koji je legalno posedovao, najpre ispalio četiri metka u Jasminu. A. (46), a zatim dva metka u sebe – kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Oni navode da su žena i muškarac na licu mesta podlegli povredama, pa su lekari mogli samo da konstatuju njihovu smrt. Policija danas nije mogla da pruži bliže podatke o motivima i okolnostima koji su doveli do ovakvo tragičnog epiloga, jer je istraga još uvek u toku.

Policija danas nije mogla da pruži bliže podatke o motivima i okolnostima koji su doveli do ovakvo tragičnog epiloga, jer je istraga još uvek u toku. Prema nezvaničnim saznanjima, Živomir je Jasminu čekao na ulici, u svom autu. Kad se pojavila, on je izašao pred nju i presudio joj, a potom i sebi. Takođe prema nezvaničnim informacijama, njih dvoje bili su u ljubavnoj vezi, koja se pre nekoliko dana okončala. Zbog toga se pretpostavlja da je motiv ovog ubistva Živomirova ljubomora i ogorčenost zbog prekida veze.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лане

    30. maj 2013 | 12:12

    Гори смо од Амера, престигли смо их сигурно. Сваки дан по пар убистава. То нема нигде. Увукло се зло неко у људе. Треба нам колективни, национални егзорцизам, јер смо постали демонско друштво.

  • kropir

    30. maj 2013 | 12:39

    Па тоје тако можда морало бити деда бијо љубоморан

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA