PREPORUKA IZ VULKANA: "Prevari me ako smeš", sjajna knjiga za vrele letnje dane

 
  • 0

Izdavačka kuća "Vulkan" predstavlja čitaocima sjajnu priču prepunu strasti i zapleta. Ova knjiga koja je pravi letnji hit govori o Nikolasu Lajonu, čoveku koji ima savršenu ženu i sjajnu porodicu i koji se zaljubljuje u savršenu zavodnicu

Sa liste atraktivnih izdanja, izdavačka kuća "Vulkan" ove nedelje izdvaja knjigu Tesi Stimson "Prevari me ako smeš". 

Priča bogata strastima i zapletima, govori o Nikolasu Lajonu, čoveku koji ima savršenu ženu i sjajnu porodicu i koji se zaljubljuje u savršenu zavodnicu.

Nikolas Lajon savršen je muž – zgodni advokat za razvode koji obožava svoju ženu i porodicu. Sara Kaplan savršena je zavodnica – seksepilna mlada pravnica koja se umorila od toga da bude singl. A Malinča Lajon savršena je žena – i dalje je lepa, piše popularne kuvare i majka je tri predivne kćerke.

Nikolas, čovek koji je lud za svojom ženom, sasvim neočekivano počinje da mašta o Sari. Sara se poigrava sa njim, a Malinča se suočava sa sopstvenim izazovima. Od skupih londonskih klubova do živopisne engleske unutrašnjosti, ono što je počelo kao trenutna fizička privlačnost sada se u potpunosti otrglo kontroli. Nekada srećno oženjen čovek i dve veoma različite žene saznaće kako je to kada im se ispune najsmelije želje i kada svako od njih dobije ono što zaslužuje.

(Telegraf.rs)

Video: Od novembra počinje skrining karcinoma pluća, pulmolog otkriva ko je u riziku i zašto treba da dođe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA