Zašto srpske kafane imaju tolike razlike u cenama?

Komentari

  • crna ovca familije

    29. maj 2013 | 13:00

    Najbolje bi bilo da je u kafanama sve džabe,pa naravno da ljudi moraju da pokriju sve troškove isplate zaposlene,plate doprinose,poreze,struju,vodu,smeće i ostale stavke.Kafana je luksuz a ne potreba pa ko nema para nek sedi kući

  • kladovo

    28. maj 2013 | 23:14

    U najboljem restoranu u istocnoj srbiji - kafanici elite, mozes da jedes za 350 din rucak. Beograd je napucan grad.

  • Miki

    28. maj 2013 | 22:35

    Kuver je cista pljacka...ako nesto ne narucis to ne treba ni da platis nego odmah zoves trzisnu inspekciju i prijavljujes da ti se pokusava naplatiti nesto sto nisi trazio niti konzumirao. Ako se naplacuje kuvet treba jasno istaci na ulazu u kafanu. Kakvi hohstapleri ovi ugostitelji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA