Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
crna ovca familije
Najbolje bi bilo da je u kafanama sve džabe,pa naravno da ljudi moraju da pokriju sve troškove isplate zaposlene,plate doprinose,poreze,struju,vodu,smeće i ostale stavke.Kafana je luksuz a ne potreba pa ko nema para nek sedi kući
kladovo
U najboljem restoranu u istocnoj srbiji - kafanici elite, mozes da jedes za 350 din rucak. Beograd je napucan grad.
Miki
Kuver je cista pljacka...ako nesto ne narucis to ne treba ni da platis nego odmah zoves trzisnu inspekciju i prijavljujes da ti se pokusava naplatiti nesto sto nisi trazio niti konzumirao. Ako se naplacuje kuvet treba jasno istaci na ulazu u kafanu. Kakvi hohstapleri ovi ugostitelji...