TOPOLA: Sutra Dan žalosti i sahrana troje poginulih

U Topoli će sutra biti proglašen Dan žalosti zbog pogibije troje sugrađana koji su život izgubili u saobraćajnoj nesreći kod Žabljaka

  • 0

U varoši Topola kod Kragujevca sutra će biti proglašen Dan žalosti. Sahrana troje poginulih u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče, na Žabljaku, zakazana je za sredu u 13 sati na Oplencu.

Na poslednji počinak biće ispraćeni doktor Nada Kakašić (54), njen mlađi sin Marko Ignjatović (25) i njegova devojka Neda Popović (26).

Nadin stariji sin Vlada, koji radi na brodu, kruzeru, čuvši za tragediju uspeo je da se iskrca u Veneciji. Juče je stigao u Topolu. U izuzetno je teškom stanju, od bola jedva sposoban za minimum komunikacije.

Predsednik opštine Topola ponudio je porodicama stradalih pomoć oko organizovanja sahrane. Tela preminulih iz Crne Gore će biti dopremljena večeras, najkasnije sutra ujutru.

U nesreći koja se dogodila u nedelju uveče u Crnoj Gori, na putu Žabljak-Šavnik, povređeni su Nadina rođena sestra Biljana Jovović (41) i njen suprug Zoran (44), koji su bili sa njima u automobilu. Njihov "fiat" i "pasat" nikšićke registracije sudarili su se kod tunela Ivica. Vozač "pasata" Milenko Ćosović (31) teško je povređen i na lečenju je u Kliničkom centru u Podgorici.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA