Dinkić: DS me lažno optužio, očekujem izvinjenje!

 
  • 0

Pre godinu dana, neki Valjevci iz DS su me lažno optužili da "Gorenje" odvodim iz njihovog grada u Zaječar. Danas sam konačno skinuo anatemu, rekao Dinkić i najavio ugovor sa slovenačkom firmom

U Valjevu je potpisan sporazum o izgradnji nove fabrike slovenačkog "Gorenja", što će duplirati proizvodnju i otvoriti 400 novih radnih mesta. Vrednost investicije je 20 miliona evra, objavio je lider URS Mlađan Dinkić na svom Tviter nalogu.

Dinkić je na ovaj način odgovorio na optužbe Demokratske stranke iz Valjeva, čiji je odbor tvrdio da "Gorenje" planira da ovu investiciju iz njihovog grada preseli u Zaječar.

Pre godinu dana, neki Valjevci iz DS su me lažno optužili da Gorenje odvodim iz njihovog grada u Zaječar. Danas sam konačno skinuo anatemu. Otvaranje nove fabrike, u kojoj će se proizvoditi kompletan program frižidera i zamrzivača, ujedno je jedna od najvećih investicija u Zapadnoj Srbiji - objasnio je Dinkić i najavio da će u Zaječaru za dve nedelje biti otvorena fabrika čiji asortiman obuhvata mašine za pranje veša i kompletnu opremu za kupatila.

- Očekujem od dva Valjevca koji su bili najglasniji u širenju neistina da mi se u najmanju ruku izvine - poručio je lider URS, uz napomenu da je tačno godinu dana kako više nije u Vladi i da je "tikva pukla upravo na Gorenju".

(Lj. V.)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA