EU protiv ukidanja TV pretplate

Zvaničnici EU smatraju da srpski političari svojim nastupima namerno smanjuju prihod javnim servisima, što izaziva sumnju da je cilj ove mere da ostvare kontrolu nad uređivačkim politikama

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika yugo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Goca

    27. maj 2013 | 12:22

    EU plaćanje pretplate može da traži od naših gradjana tek kada i Srbija,kao većina evropskih razvijenih zemalja bude imala TV program dobrog kvaliteta!Na RTS vec godinama gledamo iste emisije,serije,likove!Ne postoje dobre emisije za decu,nema muzičkih emisija sa kvalitetnom muzikom,pored Maje ex Japundža i još 1-2 voditelja,ne postoje voditelji sa dobrom dikcijom,domaćim vaspitanjem i kulturom koji umeju da komuniciraju sa gostima.Program je krajnje dosadan i neinteresantan!I to treba da placamo?Neka to placaju gospoda iz EU...A kada se program dovede na nivo zapadnoevropskih nacionalnih televizija,i mi cemo placati pretplatu!!!

  • ljudska prava hahaha

    27. maj 2013 | 11:28

    Kako (Srbija, EU ili bilo ko drugi) mene moze da natera da gledam i placam RTS? Sta ako ja necu?Zasto me silite? Imam li ja, kao "slobodan" gradjanin pravo da biram sta hocu da gledam a sta ne i sta hocu da placam a sta ne? Ako ne zelim da gledam RTS, ne zelim ni da placam pretplatu. Vec placam kablovsku i gledam programe koji me interesuju. Ako drzava moze, neka me iskljuci iz programa RTS-a. Neka nadju nacin kako da to urade. Zasto kablovska TV i nacionalna ne bi bile ravnopravne, pa ko nece kablovsku, gleda RTS i obrnuto? Da vidimo koliko bi petplatnika imali, ali bez prisile. Kakva je to preporuka 'slobodarske" EU da nam se nasilu nametne nesto sto ne zelimo? Zasto zemlje EU tako selektivno promovisu ljudska prava dok su im usta puna osude za krsenja tih istih prava u zemljama poput nase?

  • Boki

    27. maj 2013 | 09:42

    Pa dobro, neka im onda EU placa pretplatu, mi necemo. Imamo najgori tv program u Evropi i najmanje kanala, jos malo pa ko u Titovo vreme, jedan - dva programa i dosta nam je... Ja i ne gledam tv, nema sta da se gleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA