VRAČAR ROCKS: Legende srpskog panka u Božidarcu (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

U okviru serijala "Vračar Rocks", u Božidarcu će 24. maja nastupiti legende srpskog pank roka - kragujevačka grupa "KBO!", niški "Novembar" i smederevski "Potres"

U Božidarcu će 24. maja u okviru serijala "Vračar Rocks" nastupiti legende srpskog pank roka, kragujevačka grupa "KBO!" i niški "Novembar" uz podršku smederevkog sastava "Potres".

KBO! je najstariji i najaktivniji pank/hc bend u Srbiji. Nastali su 1982. godine, i nikada nisu menjali svoj stav - uvek su bili samo svoji i nezavisni. Iako postoje više od 30 godina, Vuja i ekipa su, čini se, zauvek mladi. Njihov nov album je spreman, i očekuje se tokom ove godine.

"Novembar" predstavlja ono najbolje što nam je južna Srbija dala u poslednjih dvadesetak godina. Melodični pank rok je osnova muzike koju sviraju, a posle višegodišnje pauze objavili su novi album "Proklet", tako da će ovaj koncert biti prilika da publika pored proverenih hitova čuje i neke od novih pesama.

Priliku da otvori ovaj mini pank rok fest imaće smederevska grupa "Potres", sastav koji svoju muziku opisuje kao pank-rok-ska-kor.

Ulaznice po ceni od 3000 dinara mogu se nabaviti u prodavnici "Felix" u tržnom centru Sremska, a na ulazu na koncert karta će koštati 500 dinara.

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih koncerata možete pronaći na Fejsbuk stranici festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

(Telegraf.rs)

Video: Od novembra počinje skrining karcinoma pluća, pulmolog otkriva ko je u riziku i zašto treba da dođe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA