DROBNJAK: Za optužnicu sam čuo iz medija!

 
  • 3

V.d. direktora "Puteva Srbije" poručio je da će imati šta da kaže za javnost ako dobije zvaničan poziv državnih organa

V. d. direktora "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak saopštio je da je iz medija čuo da je potvrđena optužnica protiv njega, Olivera Dulića i Nebojše Janjića.

- Ni ja ni moj advokat nismo dobili zvaničnu informaciju od nadležnih organa u vezi s potvrđivanjem te optužnice. Kada dobijem zvanično obaveštenje od zvaničnih organa, imaću šta da kažem za javnost - naveo je Drobnjak u saopštenju.

Viši sud u Beogradu potvrdio je ranije optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal protiv bivšeg ministra za zaštitu životne sredine Olivera Dulića i još dvojice optuženih za zloupotrebu službenog položaja.

U saopštenju je navedeno da je Krivično veće tog suda rešenjem od 17. maja potvrdilo optužnicu protiv Dulića, njegovog saradnika Nebojše Janjića i direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka.

- Ovakvu odluku krivično veće je donelo na osnovu dokaza prikupljenih u predistražnom i istražnom postupku, a koji potkrepljuju opravdanu sumnju da su okrivljeni učinili krivična dela koja im se stavljaju na teret - navedeno je u saopštenju suda.

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je 10. aprila optužnicu protiv Dulića, Janjića i Drobnjaka zbog zloupotrebe službenog položaja.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mileta

    22. maj 2013 | 08:55

    200evraje puno I to treba zaraditi.Ja bi njih u rudnik.pa bi ova sirotinja tonu uglja placala pet puta jeftinije.

  • Zoran11

    22. maj 2013 | 07:50

    Svi su sada najposteniji. Svima treba oduzeti imovinu i dati im da zive sa 200 e mesecno,to bi im bila najveca kazna.

  • Desko

    22. maj 2013 | 05:49

    Ja garantujem da ovi bivši iz DS imaju vise prevare nego sto imaju godine! Dulic ko da je bio bager pa samo tovario pare kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA