Bil Klinton bio nezasit, jurilo ga 25 žena dnevno

 
  • 1

Nakon što je postao predsednik njegovi "apetiti" za ženama su postali još veći

Pre nego što je postao predsednik, Bila Klinton je "jurilo" 25 žena dnevno. To se samo pogoršalo od trenutka kada je ušao u Belu kuću i postao predsednik, kada je morao da se primiri. Nedugo zatim, njegovi "seksualni apetiti" su počeli da mu prave problem.

Menadžer kampanje Pol Frej je izjavio:

- Vi ne možete da zamislite situaciju da 25 žena dnevno dolazi kod njega, ja sam to video svojim očima.

Jedna od zaposlenih,Marla Krajder, radila je u Klintonovom kabinetu i bila njegova ljubavnica. Kada su je novinari pitali o njihovom odnosu, rekla je:

To je njemu bilo potrebno, ta vrsta obožavanja. Nije mi bilo ni jednom upućeno pitanje da li ja imam neki problem ili kako će to izgledati Hilari, to je njemu jednostavno bilo ok.

Posle Marle Krajder koja je bila ubrzo otpuštena, došla je Betsi Vrajt, a nakon nje Monika Levinski, o čemu se poprilično govorilo u svim svetskim medijima.

- Do vremena kada je došao u Belu kuću, 1992.godine, prema rečima saradnika, Klinton je došao u takvu fazu da nije mogao da se kontroliše.

Kada se "afera Levinski" pročula, Bil Klinton je pozvao svog saradnika Dik Morisa i rekao mu "Do sada sam se maksimalno kontrolisao, koliko god sam mogao, ali mislim da sam sa ovom devojkom zabrljao". Savet Morisa je bio "Reci svom narodu istinu". I tako je afera izašla potpuno na videlo.

Nakon afere sa Monikom Levinski, pojavio se dokumentarac  u kome je Mimi Aford, jedna od Klintonovih ljubavnica ispričala sve o njihovoj 18-mesečnoj vezi. Najveća pikanterija od svega je to što je istakla da je sa njim gubila nevinost u njegovom bračnom krevetu.

Dik Moris je jednom prilikom rekao da je Bil Klinton pametan čovek, ali da je Hilari mnogo pametnija.

(Izvor: Dejli mejl / Isidora Danić)

 

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    6. mart 2013 | 17:22

    I takva seksualno nezasita budala nas je bombardovala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA