NAG NA FEJSBUKU: Vođa hrvatskih seljaka razgolićen u kupatilu! (FOTO)

Za sada niko nije ništa napisao na temu golišavog Tomislava Pokrovca, ili je on obrisao komentare zbog neslaganja. Tek, retki su oni kojima se fotografija sviđa – u četiri dana prikupio je samo dva lajka

  • 7

U maniru razuzdane tinejdžerke, predsednik Sindikata hrvatskih seljaka Tomislav Pokrovac objavio je na Fejsbuku zavodničku fotografiju snimljenu "ajfonom" i to uz pomoć ogledala. A onda ju je postavio za profilnu sliku.

Iako ima 1.759 prijatelja, prizor je ljude ostavio - bez komentara.

Naime, za sada niko nije ništa napisao na tu temu, ili je Pokrovac komentare obrisao zbog neslaganja. Tek retki su i oni kojima se fotografija sviđa - u četiri dana skupio je samo dva lajka.

Budući da je u medijima zbog fotografije golog torza već prozvan "hrvatskim Vladimirom Putinom" (zbog toga što se ruski predsednik često hvali svojim mišićavim prsima), Tomislav Pokrovac je na svom profilu objavio i link na članak o novom nadimku s porukom: "A neka i Hrvati imaju Putina koji nema putera na glavi!"

Ovaj stav zaradio je jedan lajk više od same fotografije.

(Telegraf.rs / Izvor: Danas.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA