Zvečan: Uhapšeni zbog noćnih trka!

B. P. (1978), M. M. (1987), S. K. (1995) i LJ. P. (1978), svi sa područja opštine Zvečan, privedeni su i novčano kažnjeni zbog organizovanja i učestvovanja u uličnim noćnim trkama i ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju

  • 2

B. P. (1978), M. M. (1987), S. K. (1995) i LJ. P. (1978), svi sa područja opštine Zvečan, privedeni su i novčano kažnjeni zbog organizovanja i učestvovanja u uličnim noćnim trkama i ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju.

- Sva četvorica su po skraćenom postupku izvedena pred sudiju za prekršaje, koji im je, imajući u vidu da je organizatorima ovo prvi prestup, izrekao novčanu kaznu - rekao je za Telegraf zamenik regionalnog portparola Ergin Medić.

U poslednjih nedelju dana na magistralnom putu Priština-Raška, na deonici Rudare Leposavić organizovane su noćne ulične trke. Na osnovu prijave građana i dežurnih patrola KPS-a, organizatori su privedeni i po ubrzanom postupku izvedeni pred sud.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лане

    16. maj 2013 | 11:44

    Не знам планирају ли београдски органи реда да похапсе идиоте који се тркају око Делта ситија и Белвила скоро свако вече! Или ћемо по старом обичају чекати да неком дете размажу по асфалту да би се реаговало?

  • Nenad

    16. maj 2013 | 17:10

    Bilo je krajnje vreme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA