MIKI MANOJLOVIĆ: Verujem Vučiću, Dačić je ključni čovek u državi!

 
  • 19

- Počinjem da mislim da Aleksandar Vučić ima jednu dozu odlučnosti i iskrenosti, koju nisam očekivao, ali ključni čovek u državi je, bez dileme, Ivica Dačić - kaže proslavljeni dramski umetnik

Proslavljeni dramski umetnik Predrag Miki Manojlović, u ekskluzivnom intervjuu za Nedeljnik, kaže da veruje Aleksandru Vučiću, ali da je Ivica Dačić najtalentovaniji srpski političar.

- Počinjem da mislim da Aleksandar Vučić ima jednu dozu odlučnosti i iskrenosti koju nisam očekivao. Čovek otprilike kaže: "Ja sam bio sve ono protiv čega sam sada". I dodaje da se promenio. Ja verujem u ljudsku promenu - kazao je Manojlović. Ali, ključni čovek u državi za Manojlovića je, bez dileme, Ivica Dačić.

- On je ispekao zanat i vrlo je talentovan. SPS je jedini učio kako se vodi država. Oni su bili komunisti i znali su kako se vodi država, voleli mi to ili ne. Ivica Dačić ima talenat i političku inteligenciju, a uz to i partijsku strukturu. Mora se znati šta je državna uprava, a oni iz SPS-a to znaju. Ako se stvari budu razvijale normalno, imaćemo uspešnih pomaka - ocenio je Manojlović za Nedeljnik.

On je za novi broj Nedeljnika govorio i o Briselskom sporazumu, problemu Kosova, predsedniku Tomislavu Nikoliću, ulozi Srpske pravoslavne crkve u srpskoj javnosti, ali i o tome zašto je Boris Tadić izgubio izbore i zašto će Demokratskoj stranci biti teško da se vrati na vlast.

- Tadić je izgubio u Beogradu 80.000 glasova. Neko je otprilike rekao sledeće: 'Koliko ima tih iz kulture koji glasaju? Ima ih dve i po hiljade. Kakva greška, jer svako od njih ima porodicu, moćnu javnu reč, i njihov glas se multiplicira. To je bio deo političke procene Tadićevih savetnika i ostalih njegovih kandidata za bilo koju funkciju. Mislim da su se zaneli - kazao je Manojlović, koji je ocenio da će, ako se nastavi propadanje srpske kulture, doći do povlačenja inteligentnih ljudi u sebe ili u inostranstvo. Tada nam, kazao je on, ne bi pomogao ni Miloš Obrenović.

Čuveni glumac, koji već nekoliko godina živi na relaciji Francuska-Srbija, u opširnom intervjuu se osvrnuo i na krizu u Evropskoj uniji, raspad Jugoslavije i posledice koje su sukobi ostavili na sve generacije, buntu koji odavno ne postoji, nedostatku pozorišnih scena.

(Telegraf.rs / Izvor: "Nedeljnik")

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Babunski

    15. maj 2013 | 22:24

    Ne cudi podrska Manojlovica jer su i 29 masonske loze Britanije i Amerike podrzale ovu vlast.On je mason dugi niz godina.

  • vlada

    15. maj 2013 | 22:06

    Čitam i ne verujem, sve golubovi preletači...

  • Sta Reci

    15. maj 2013 | 20:10

    Cuj ovog masona okorelog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA