NJU DŽERZI: Ubijen otmičar petoro dece

 
  • 1

Pošto je pretio da će ubiti jedno dete, policija je upala u kuću i pucala u Marfija, koji je tom prilikom ranjen, a potom je preminuo

Američka policija ubila je čoveka koji je u kući u Nju Džerziju držao zatočene petoro dece svoje ljubavnice, a nakon celodnevne opasade i upada u kuću, tamo su pronađena tela te žene i još jednog deteta.

Posle izveštaja da se deca nisu pojavljivala u školi 12 dana, policija je u petak po podne došla ispred kuće u kojoj je Džerald Marfi (38) zatvorio ženu i petoro dece. Policajci su ušli u kuću kroz zadnja vrata i osetili strašan smrad.

Marfi je bio u sobi na spratu i rekao je da je naoružan pištoljem i eksplozivima, te da drži troje dece kao taoce.

Devetnaestogodišnji mladić je spasen iz podruma. On je rekao da majku, braću i sestre nije video od 24. aprila.

Kuće u okolini bile su evakuisane iz predostrožnosti, a oko kuće su bile policijske trake. Na mesto zločina stigle su i specijalne jedinice, kao i specijalci za demontiranje bombi. Marfi se mogao uočiti kroz prozor kako drži crni pištolj.

Pošto je pretio da će ubiti jedno dete, policija je upala u kuću i pucala u Marfija, koji je tom prilikom ranjen, a potom je preminuo.

U kući su u odvojenim sobama nađena tela Karmelite Stivens (44) i njenog sina. Policija je procenila da je Karmelita ubijena pre dve nedelje.

Ostala deca su spasena i odvedena u medicinski centar na oporavak.

Policija nije želela da govori o motivima onog što se dogodilo, niti je želela da kaže kako su Karmelita Stivens i njen sin umrli, a nije ni rekla da li je u kući pronašla bilo kakav eksploziv.

Džerald Marfi i Karmelita Stivens su se zabavljali nekoliko meseci. Marfi je već bio hapšen zbog pljački, pretnji oružjem i ugrožavanja dece. U Pensilvaniji je tražen jer se nije prijavio u registar seksualnih prestupnika.

(Telegraf.rs/ Izvor: RTS)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beast from the East

    13. maj 2013 | 10:38

    Pa kad takvi ponove zlocin, ssmo metak resava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA