Pogledajte kuću u koju je uletela protivgradna raketa (FOTO)

 
  • 1

Kada je raketa probila plafon kupatila i eksplodirala, tri metra dalje, u dnevnoj sobi bila je šestočlana porodica Marković

Jedna protivgradna raketa završila je juče u kupatilu kuće porodice Markoviću u Leskovcu, gde je eksplodirala. Srećom, niko nije povređen.

Kada je raketa probila plafon kupatila i eksplodirala, tri metra dalje, u dnevnoj sobi bila je šestočlana porodica Marković.

Oni su čuli dve detonacije i prvo pomislili da je eksplodirao bojler. Sin vlasnika kuće Boban Marković kaže da je iz kupatila kuljao crni dim i da je na sve strane tekla voda.

Pripadnici policije koji su izvršili uviđaj poneli su delove raspadnute rakete.

Vlasnik kuće Aleksanadar Marković, koji je naknadno pronašao još jedan deo rakete, objašnjava da su se uplašili tek kada su saznali šta je pogodilo njihovu kuću.

U štabu za vanredne situacije u Leskovcu potvrdili su da su sa više protivgradnih stanica koje se nalaze u okolini grada ispaljivane protivgradne rakete. Njihov maksimalni domet je do 6 kilometara.

(Telegraf.rs/ Izvor: B92)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexa

    12. maj 2013 | 23:29

    Sto znaci da krivca nema posto su sa svih lokacija ispaljivane rakete a domet 6 km pa neka covek krpi kucu kako zna i ume sta se moze visa sila, do sada ste vec mogli coveku da se izvinite i da posaljete tj angazujete neku firmu da mu to sredi a ne da tupite sa koliko lokaciha je gadjano i koliki je domet, sreca pa nema povredjenih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA