KRVAVA ŽURKA: Nožem ranio policajca van dužnosti!

 
  • 8

Nemanja S. (24) izboden je u stomak u Lesnovskoj ulici na Staroj Karaburmi, a policija je brzo uhapsila Dragomira A. (19) zbog sumnje da je on napadač

Posle kraće svađe i tuče, tokom žurke u Lesnovskoj ulici na Staroj Karaburmi, nožem  u stomak izboden je Nemanja S. (24).

Gost Nemanja, inače radnik MUP-a koji je bio van dužnosti u trenutku incidenta, zbog povreda prevezen je u Urgentni centar.

Policajci Palilule brzo su reagovali i uhapsili Dragomira A. (19) zbog sumnje da je on napadač.

Policija je pronašla nož, koji je napadač bacio.

Dragomir A. (19) do sada je više puta privođen za različita krivična dela.

(E. T.)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    12. maj 2013 | 09:50

    A,da je policajac nekoga izbo nozem ili prebio,mediji bi danima brujali o tome,ali posto je policajac stradao to je u ovoj drzavi skoro i nebitno,nazalost.

  • zox

    12. maj 2013 | 11:11

    I da je policajac zapoceo tucu, pobogu ludi narode, osvesti se... zar je to razlog da nekog svesno ubodes nozem i pokusas ubiti???? Da je taj policajac vas sin ili brat... ovako nesto nebiste pisali. Inace da se nadovezem, skoro je "klinac" od 17 god napai pol. na duznosi, a taj klinac ima 140 kg i trenira vaterpol. Pametnjakovici ne sudi se po god.! Ovde jako ima pametnih.... policajac nebitno dal ima 50 ili 150 kg, njega stiti Zakon a ne fizucka konstitucija. Posto ovde ne moze covek da poveruje kakvih mozgova ima kada tako nesto uzjavljuju. ISTO JE NA INTERVENCIJI I MUSKI I ZENSKI POLICIJSKI SLUZBENIK!!!

  • Srbin

    12. maj 2013 | 13:06

    Zakonom je regulisano da je policajac 24 h. Bez obzira dal bio na duznosti ili ne. Samo sto kod nas zakon stoji na strani kriminalaca. A,ako policajac pogresi,e tu se strogo pridrzavaju zakona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA