Seksi Bosanke u mrežastim čarapama peru policijski auto (VIDEO)

 
  • 2

Ovogodišnji 23. motosusreti u bosansko-hercegovačkom gradu Orašju prošli su u znaku takmičenja u vožnjama sporosti i spretnosti, moto igrama, rok koncertima i tradicionalnim defileima, ali i nekim drugim stvarima

Na ovogodišnjim 23. moto susretima u gradu Orašju, u Bosni i Hercegovini, koji su trajali od 26. do 28. aprila, okupilo se blizu 1.500 motociklista iz evropskih i susednih zemalja, koji oraške susrete svrštavaju u sam vrh ovakvih manifestacija.

I ove godine, susreti su bili u znaku takmičenja u vožnjama sporosti i spretnosti, moto igrama, rok koncertima, i tradicionalnim defileima, kroz grad i područjem opštine Orašje.

Organizacija susreta na visokom nivou, zadovoljni gosti i posetioci, "odlična saradnja s policijom", sjajna zabava i gostoljubivost ljudi, recept su za uspeh ovakvog projekta, pa ne čudi da se mnogi ljubitelji motociklizma u Orašju na susretima osećaju kao domaći, a ne kao gosti.

Po danu pranje automobila, navečer zabavljanje gostiju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tuzlanski.ba)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    9. maj 2013 | 11:57

    Nisu bosanke,raspitajte se novinari,devojke su iz beogradaaaaaa

  • Bosnjak

    9. maj 2013 | 14:00

    U pitanju su Ukrainke koje su placene da na ovom moto krosu rade sve i svasta,i to je pisalo u lokalnim bosanskim novinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA