OPREZ: Nišlijke na meti seksualnog manijaka!

Najdrastičniji slučaj dogodio se 3. maja, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin S. D. (42) silovao dvadesetdevetogodišnju S. I. On se sumnjiči da je u svom kombiju devojku prinudio na obljubu, a zatim je ostavio na Međurovačkom putu

  • 5

Niška policija uhapsila je nekoliko osoba za koje se sumnja da su seksualno napadale Nišlijke tokom proteklih dana, dok se za nekima još traga.

Najdrastičniji slučaj dogodio se 3. maja, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin S. D. (42) silovao dvadesetdevetogodišnju S. I. On se sumnjiči da je u svom kombiju, na neutrvđenoj lokaciji, devojku prinudio na obljubu a zatim je ostavio na Međurovačkom putu.

- Devojka je bila sa društvom u kafani "Sami", a osumnjičeni joj je, sa kojim se odranije poznavala, ponudio prevoz do kuće. Međutim, on ju je odvezao van grada i silovao, a zatim izbacio iz kombija. Silovana devojka je pozvala telefonom svog poznanika koji je došao po nju, a zatim su o napadu obavestili policiju. S. D. je uhapšen i priveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda - kaže naš sagovornik iz izvora bliskih istrazi.

Kako saznajemo, S. D. je priznao da je sa devojkom imao seksualni odnos, ali je tvrdio da je bio dobrovoljan. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Više sreće imala je sedamnaestogodišnja J. P. iz doljevačkog sela Pukovac koju je od prisilnog seksualnog odnosa spasla policijska patrola.

- Policija je tokom patroliranja u Pukovcu uočila maloletnu J. P. kako se tetura ulicom. Ona se požalila policiji da ju je nepoznati muškarac silovao na ulici. Vozilom Hitne pomoći prebačena je na Ginekološku kliniku, gde je ustanovljeno da je postojao pokušaj silovanja. Kako smo utvrdili, šesnaestogodišnji M. S. je iskoristio devojčino pijanstvo, odvukao je na parkiralište u blizini tamošnje pijace i uz upotrebu fizičke sile je svukao. Otkopčao je šlic, ali je neposredno pre silovanja naišla policijska patrola pa je pobegao neobavljenog posla. Devojka je policajcima prijavila napad, osumnjičeni je priveden i ona ga je prepoznala. Sproveden je istražnom sudiji koji mu je odredio pritvor - saznajemo od izvora iz istrage.

Na meti manijaka našla se i tridesetdvogodišnja vlasnica trafike M. B., koju je od napada spasao njen pas ugrizavši napadača. Osoba za koju se sumnja da je duševni bolesnik od trafikantkinje je zahtevala oralni seks, a kada ga je ona odbila, uhvatio ju je za kosu, ali ju je pas odbranio. Protiv napadača je podneta krivična prijava zbog zlostavljanja i mučenja.

Nepoznata osoba stara oko četrdeset godina je napala četrnaestogodišnju Nišlijku u krugu niške Tvrđave. Devojčicu, koje je vozila rolere, manijak je uhvatio za zadnjicu, a zatim joj preprečio put i izvadio polni organ. Međutim, uplašio se od prolaznika i pobegao, a policija traga za njim.

Takođe, jedna Nišlijka prijavila je da je u Sremskoj ulici na nju nasrnuo nepoznati muškarac, ali da je uspela da se odbrani od napada. U toku je rad na identifikaciji napadača.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    6. maj 2013 | 15:51

    Ma ispade da je Nis pun manijaka ili se ovo nije dugo pisalo i sada ste resili

  • Ralexic

    7. maj 2013 | 02:11

    Ovaj crnogorac da je odradio kako treba ova ga nebi prijavila,vec bi trazila jos.

  • Zoka Slovenac

    6. maj 2013 | 21:28

    Treba menjati zakon.Ako mu je dokazano, da je silovatelj, odma 100 godina zatvora.A u zatvoru mnogo "vole" silovatelje,pedofile i gejeve!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA