BRUKA ZA SPORT: Pijani fudbaler OFK Beograda pretukao devojku i ostavio je bosu na auto-putu!

 
  • 26

Fudbaler Petar Golubović (19) najverovatnije u alkoholisanom stanju, na auto-putu Beograd - Novi Sad pretukao devojku. Pretučena ustopirala taksistu koji je prevezao na Urgentni centar u Novom Sadu gde su joj sanirane povrede

Fudbaler OFK Beograda Petar Golubović (19) sinoć je na auto-putu Beograd - Novi Sad pretukao devojku V. N. (20) i ostavio je bosu nasred puta, saznaje Telegraf.rs!

Kako saznaje naš portal Golubović je sinoć oko 2 izjutra sata na auto putu Beograd - Novi Sad pretukao devojku V. N. (20)  koja je bila s njim u kolima , a potom je ostavio samu i bosu da leži nasred puta i otišao za Beograd.

Pretučena devojka ustopirala je taksistu i on je prevezao na Urgentni centar u Novom Sadu gde su joj sanirane povrede.

U Kliničkom centru Vojvodine potvrdili su za Telegraf da su sinoć primili i sanirali povrede nesrećne devojke, ali nam nisu mogli reći o kakvim povredama se radi.

Kako Telegraf saznaje prilikom ovog incidenta u automobilu fudbalera OFK Beograda nalazio se njegov drug, drugarica pretučene devojke, kao i njen dečko, ali niko nije učestvovao u tuči niti je pružio pomoć nesrećnoj devojci.

Iz izvora bliskih istrazi kažu da je odbrambeni fudbaler OFK Beograda najverovatnije bio pod dejstvom alkohola.

Podsetimo Petar Golubović je prošle godine kao Srpski tinejdžer izabran u 16 najboljih mladih fudbalera sveta u “Najkovom” globalbom projektu “The Chance”.

Predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić kaže za Telegraf da prvi put čuje za ovaj incident i da će klub sve ove navode proveriti.

- Prvi put čujem za ovaj događaj. Ja sam u inostranstvu i nisam upoznat, a pravo da vam kažem šokiran sam. Petar je dečko za primer i lično ne verujem da je mogao tako nešto da uradi - rekao je Terzić.

GOLUBOVIĆ: NISAM UČESTVOVAO U NASILNIČKOM PONAŠANJU!

Fudbaler Golubović je preko portparola kluba demantovao sve navode o njegovom učešću u nasilničkom ponašanju i kaže da ima čvrste dokaze da se ove scene nisu dogodile.

- Kontaktirali smo fudbalera Golubovića i on nam je izneo čvrste dokaze da nije učestvovao u nasilničkom ponašanju. On je momak za primer i dobar dečko, a klub ima poverenja u njega i njegove ljudske kvalitete - rekao nam je portparol OFK Beograda.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusko

    4. maj 2013 | 21:01

    Ne daj boze,da mi je to sestra. Zadnje bi mu bilo.

  • goran

    4. maj 2013 | 22:09

    kako bi ja tim frajercicima noge slomio..samo da mi je sestra ili neki rod...ne bi vise loptu poterao a ne igrao fudbal

  • ognjen

    4. maj 2013 | 21:51

    Srramno! Ako si fudbaler milis da ti je sve dozvoljeno!!!!! Neka svako odgovara za postupke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA