Dve devojčice umrle od otrovanog jogurta u Kini!

 
  • 0

Devojčice od pet i šest godina iz severne kineske provincije Hebej umrle su pošto su popile jogurt koji su našle u torbi na putu ka vrtiću. - Njihova namera bila je da uništi reputaciju rivalskog vrtića

Kineska policija uhapsila je direktorku vrtića i njenog pomoćnika zbog smrti dve devojčice iz rivalskog vrtića, a koje su umrle nakon što su popile jogurt sa otrovom za pacove, javili su danas kineski državni mediji.

Devojčice od pet i šest godina iz severne provincije Hebej umrle su pošto su popile jogurt koji su našle u torbi na putu ka vrtiću, prenela je agencija AFP.

Direktor rivalskog vrtića Ši Haisja i njen pomoćnik Jang Venming "priznali su da su stavili otrov u jogurt i ostavili ga na ulici", preneo je "Čajna dejli".

- Njihova namera bila je da uništi reputaciju rivalskog vrtića - piše list.

Neimenovani nastavnik rekao je da su ubistva posledica nepostojanja nadzora u privatnim vrtićima, koji su nikli usled nedostatka adekvatnih državnih vrtića.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA