Риба се пече на роштиљу или пржи у зејтину. А може и на ражнју па над отвореним пламеном. Може и да се у кува у чорби илити у паприкашу. Не може се риба сама запалити, јер је риба хладна. Риба се мора ставити на врућу подлогу и да се крчка док не буде спремна за конзумацију. Тако барем причају на ТВ каналу 24 часа кухиња. Свака риба је добра, а најбоља је рибосава.
pera kojot
Juh sto mi zao za Draskovicku
Podelite komentar
uspaljenica
uspaljenica
Podelite komentar
eto
Vuk nasao mladu vucicu i hteo da se trsi stare
Podelite komentar
jokica
Decko,ocito nikad seo nisi i Pezoa!Tri sam promenila u Poslednjih 8 godina,i svako je bio besprekoran!Ovde je po sredi drugacija pozadina.
Podelite komentar
Џинџер Минџер
Риба се пече на роштиљу или пржи у зејтину. А може и на ражнју па над отвореним пламеном. Може и да се у кува у чорби илити у паприкашу. Не може се риба сама запалити, јер је риба хладна. Риба се мора ставити на врућу подлогу и да се крчка док не буде спремна за конзумацију. Тако барем причају на ТВ каналу 24 часа кухиња. Свака риба је добра, а најбоља је рибосава.
Podelite komentar
Ramzy
Pa nije ni cudo posto je peugeot...
Podelite komentar
D.M.
Treba ponekad promeniti ulje
Podelite komentar