KRAGUJEVAC: Budućnost košta 250 dinara, istina je negde u šolji

 
  • 5

Izvesna Verka oblepila je grad oglasima da gleda u šolju i karte. "Termin" košta 250 dinara, a zakazuje se isključivo SMS-om

U centru Kragujevca ovih dana možete naići na neobičan oglas. Izvesna Verka oblepila je grad oglasima da gleda u šolju i karte.

- Ako vas zanima zašto vam se nešto dešava ili šta će vam se tek desiti, javite se na 06115... Porukom da zakažemo termin i pogledamo u šolju ili karte - poziva Šumadince Verka iz Kragujevca.

Preduzetnica s one strane realnosti ovog proleća oblepila je oglasima centar Kragujevca, sve značajnije ulice oko zgrade opštine. Verka je oglasne pipke pružila niz ulice Pašićevu, Grada Sirena, Save Kovačevića. Ona stanuje u najužem centru Kragujevca, a ovih dana je postala i atrakcija na društvenim mrežama.

Pozivanje broja navedenog u oglasu ne daje rezultate. Tako se dobija samo obaveštenje: "Govorna pošta osobe koju pokušavate da dobijete je popunjena." Ako se pošalje poruka, deluje!

Novinar Telegrafa obratio se Verki "poslovnim" pitanjem može li u šolji da vidi zašto u poslednje vreme nijedan posao ne može da se završi zbog sahrana. Naime, sve više funkcionera na čelu gradskih i državnih institucija na insistiranje novinara da daju neke odgovore odvraćaju sa: "Ne mogu, na nekoj sam sahrani."

Verka odgovara posle pola sata, porukom sa drugog telefonskog broja. Odgovor glasi: "Termin je 250 dinara. Može večeras u 8". U daljem komentaru ona objašnjava da će u šolji pokušati da nađe istinu o tolikim sahranama.

Kod Verke je isplativije gledanje u šolju, jer se za te pare dobija i kafa, jaka, da bi bilo taloga. Jedna kuvana kafa u gradskim kafićima košta od 40 do 90 dinara. Tako vrednost budućnosti u Verkinoj verziji košta oko 150 dinara.

(M. M.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    23. april 2013 | 23:15

    Ja bih da mi gleda u kasike

  • Sanja

    20. februar 2014 | 15:58

    Natasa, da li ste dobili broj te osobe? I mene zanima...

  • NataKG

    24. april 2013 | 01:04

    Meni je jedna zena pogodila sve pre nekoliko godina. Cak mi je rekla i kada cu tacno da se udam. Koliko god mi sumnjali izgleda da ipak ima neke istine u tom gledanju u solju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA