BOSNA: Muž ženu pregazio kolima pa izbo nožem nasred trga!

 
  • 0

Prema nezvaničnim informacijama, Amel Marušić je svojoj ženi Nasihi Marušić naneo smrtonosne povrede nešto pre 11 časova u centru Kaknja

Jedan muškarac ubio je danas svoju suprugu naočigled brojnih građana u centru gradića Kakanj, u centralnoj Bosni, saopštila je policija Zeničko-dobojskog kantona.

Prema nezvaničnim informacijama, Amel Marušić je svojoj ženi Nasihi Marušić naneo smrtonosne povrede nešto pre 11 časova na pola puta između kružnog toka i Motela "Tiro", u centru Kaknja, koji se nalazi u Federaciji BiH.

Kako je preneo sarajevski dnevnik "Dnevni avaz", pozivajući se na izjave očevidaca, Marušić je prvo suprugu udario automobilom, a zatim je nekoliko puta ubo nožem.

Marušići su u bračnoj zajednici oko šest godina živeli u mestu Dumanac i imaju petogodišnje dete, a poslednjih mesec dana, prema saznanjima do kojih je došao "Dnevni avaz", nisu živeli zajedno.

Nakon što je počinio ubistvo, Amel se prijavio policiji, koja je više dojava o ovoj tragičnoj smrti dobila i od očevidaca.

Policija je saopštila da motivi ubistva još nisu poznati.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA