AMERIKANA PRAZNIK: Čak Profet sutra u Domu omladine (VIDEO)

 
  • 0

Kultni američki kantautor nastupa večeras u novosadskom klubu "The Quarter", a sutra u najboljem beogradskom koncertnom prostoru, gde će mu predgrupa biti "Rebel Star"

Posle Dena Stjuarta, za samo nekoliko meseci svojim koncertom počastiće nas i druga kreativna poluga kultnog amerikana sastava "Green on Red".

Čak Profet, vlasnik 12 solo albuma, nalazi se na turneji na kojoj promoviše prošlogodišnji "Temple Beautiful", u okviru koje će zasvirati sutra uveče u beogradskom Domu omladine, zajedno sa svojim sastavom "The Mission Express".

Iz Profetovog intervjua Svetlani Đolović na sajtu "Pop depresija" izdvajamo odgovor na pitanje koje bi tri stvari svako trebalo da uradi pre nego što umre:

- Treba pogledati film Vima Vendersa "Američki prijatelj". Treba u mraku odslušati '"Blonde on Blonde" Boba Dilana. Treba pročitati "Moć i slavu" Grejema Grina.

Koncert organizuju Ivan Lončarević (Pop depresija) i "Odličan hrčak", a kao predgrupa na beogradskom nastupu sviraće "Rebel Star". Ulaznica ima još malo i mogu se nabaviti po ceni od 1.200 dinara na blagajni Doma omladine, kao i u prodavnici ploča "Pinball Wizard".

Dan ranije, večeras, Čak Profet će nastupiti i u Novom Sadu, u klubu "The Quarter", gde će mu predgrupa biti "Ragman". Cena ulaznice za ovaj nastup - 800 dinara (1.000 na dan koncerta).

(S. M. S.)

Video: Pantelić: Veliko mi je zadovoljstvo što je će legat Stojkovića postati deo stalne postavke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA