Pismo Novosađanina GSP-u: Zaposlite nekog s mozgom!

 
  • 0

- Dajte, uradite nešto, zaposlite nekoga ko ima bar malo mozga. Bruka i sramota. Samo vi uživaje i primajte plate dok derete ovakve kao ja... Povraća mi se od samog čina obraćanja ljudima koji nemaju obraza da odgovore - piše izvesni Novosađanin, besan zbog činjenice da mu Gradsko saobraćajno preduzeće nije odgovorilo ni na jedan mejl koji im je poslao žaleći se na propuste u radu ove firme

Jedan Novosađanin, besan zbog činjenice da mu Gradsko saobraćajno preduzeće nije odgovorilo ni na jedan mejl koji im je poslao žaleći se na propuste u radu ove firme, odlučio je da svoje poslednje pismo pošalje i na adresu Radija 021.

Pismo prenosimo u celosti:

Cenjena gospodo,

Ponovo se žalim na menadžeriju koju vi nazivate zaposlenima. Još jednom se menja trasa autobusa 11A/11B, pa sam ja danas ostao sat vremena na stanici u Maksima Gorkog u pravcu Kvantaša. Zovem dispečera i pitam što kasni bus, a on odgovara da se niko nije žalio. Ja posle vidim papir sa obaveštenjem izmene trase 12-og. Zovem ponovo, a on kaže pa da, izmenjeno je zbog radova u Radničkoj. Kada se pravi miting, možete da zalepite na sve i jednu stanicu??? To može, je li???

A GDE STE VI TO OBJAVILI DA JE DOŠLO DO IZMENA????

Evo, na sajtu JGSP ste juče okačili, a jutros izašlo u 021. Prilažem link, piše kada je objavljeno. http://www.021.rs/novi-sad/servisne-informacije/77955-zatvorena-raskrsnica-radnike-i-strailovske.html, Servisne informacije • 10:16 > 12:31 • 13. 04. 2013.

Koji imbecili u vašem preduzeću, JAVNOM da se napomene, odlučuju o tome kako i kada pravovremeno obavestiti građane? Pa, evo, još jedared... KOJI IMBECIL NIJE U STANJU DA NAPIŠE NA TRI PAPIRA I ZALEPI OBAVEŠTENJE NA TRI STANICE KOJE NEĆE BITI U FUNKCIJI???

Pun mi je partijski postavljenih koji se prave pametni, a ja da stojim kao poslednji ker i čekam bus koji neće doći! Isto je bilo i zimus kada je ista svinjarija priređena tokom radova u Fruškogorskoj.

Dajte, uradite nešto, zaposlite nekoga ko ima bar malo mozga. Bruka i sramota. Dispečer neobavešten kao Koštunica.... Samo vi uživaje i primajte plate dok derete ovakve kao ja... Povraća mi se od samog čina obraćanja ljudima koji nemaju obraza da odgovore.

Bez poštovanja i s velikim osećajem gađenja,

Mladen Babić

(Telegraf.rs / Izvor: 021)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA