KIMANI FREND: Pokušao sam da pomognem Neveni

 
  • 2

U Višem sudu u Beogradu košarkaš Kimani Frend priznao je da je 2. novembra prošle godine automobilom udario Nevenu Dragutinović, koja je od zadobijenih povreda preminula

Košarkaš s Jamajke Kimani Frend priznao je u Višem sudu u Beogradu da je 2. novembra prošle godine "škodom fabijom" u Francuskoj ulici udario Nevenu Dragutinović, koja je od zadobijenih povreda preminula.

Košarkaš, koji je igrao u FMP-u i Metalcu, rekao je da je te noći učinio sve što je mogao da pomogne devojci.

- Sve se odigralo u sekundi. Bila je noć, zaslepela su me svetla automobila koji mi je išao u susret, padala je i kiša. Pojavila se iznenada, primetio sam da me ne vidi, pokušao sam da je izbegnem, ali bilo je prekasno - ispričao je košarkaš.

Kako je rekao, odmah je istrčao iz automobila i pokušao da joj pomogne. Opipao je puls devojke koja je sa povredama glave ležala na ulici, i primetio da je on slab.

- Nisam imao izbora. Pritrčala je i njena sestra, kao i još dva momka. Ubacili smo je na zadnje sedište mog automobila, ali stigla je policija i nisu dozvolili da je prevezemo u bolnicu - rekao je Kimani Frend, koji je priznao i da je pre nesreće popio tri pića, ali da je nemoguće da je u krvi imao 1,31 promil alkohola.

Sudsko veće odbilo je predlog odbrane da ga pusti iz pritvora uz narukvicu za elektronski nadzor.

(Telegraf.rs)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пеца

    17. april 2013 | 12:39

    Па нажалост Френд је најмање крив. Човек је убацио девојку у кола да је вози у болницу покушао је да је спаси, а Дачићева глупа, својеглава, и тврдоглава полиција, му то није дозволила. Да ју је одвезао у болницу можда би и преживела, ех глупа полицијо!

  • русија

    14. april 2013 | 00:43

    правда за црњу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA