RODITELJI SE TUKLI ZBOG DECE: Ženi izbio zube, prolaznici gledali!

 
  • 7

Roditelji đaka se sukobili nakon tuče dečaka na igralištu. Napadač ženu uhvatio za vrat i više puta joj glavom udario u kiosk. Pošto je pala na beton, on joj je zadao još nekoliko udaraca nogom u telo

Lazar R. (34) iz Požarevca uhapšen je zbog fizičkog napada na Mariju P. (41), pri čemu joj je polomio tri prednja zuba. Do ovog napada došlo je 10. aprila po podne, oko 14 sati, nakon što je Marija saznala da je njenog sina M. S. (8) pretukao Lazarev sin S. R. (8), zajedno sa još četvoricom  vršnjaka. Petorica dečaka su malog M. S. napala i tukla na igralištu u naselju "Đura Jakšić", u centru Požarevca. Nakon toga, majka pretučenog  dečaka, Marija P., otišla je u dvorište roditelja napadača, koje se nalazi na stotinak metara od igrališta, gde se raspravljala sa njegovom majkom Jelenom R.

- Posle kraće prepirke, Jelena je izbacila Mariju na ulicu, zatvorila kapiju, pa potom pozvala svog supruga. U trenutku kada je Marija prešla ulicu, u nameri da ode kući, s leđa joj je pritrčao napadačev otac, Lazar R. On ju je tada uhvatio za vrat i više puta joj glavom udario u kiosk. Pošto je žena pala na beton, on joj je zadao još nekoliko udaraca nogom u telo - saznajemo u istrazi.

 Sve ovo posmatrali su brojni prolaznici, ali niko od njih nije napadnutoj ženi priskočio u pomoć. Na sreću, u blizini se našao policajac van dužnosti, koji je pritrčao i zauzdao nasilnika. Mariji su u ovom napadu polomljena tri prednja zuba, a zadobila je i povrede u vidu oguljotina na vratu. U izjavi policiji, Jelena je rekla da je pozvala supruga pošto je Marija, tokom rasprave s njom, ošamarila njihovog starijeg sina V. R.

- Protiv obe žene biće podneta prekršajna prijava, dok će Lazar snositi krivičnu odgovornost za nasilničko ponašanje. Nakon hapšenja, njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda na saslušanje - kažu u Policijskoj upravi Požarevac. Pošto se obavi identifikacija roditelja svih dečaka koji su tukli osmogodišnjeg M. S., protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

(D. K.)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad021

    12. april 2013 | 13:13

    mangup,tuce zenu...muskarcina

  • marina

    12. april 2013 | 13:26

    One zene treba novcano kazniti zbog neprikladnog ponasanja,decaci koji su tukli M.S. na razgovore kod skolskog psihologa bar jednom sedmicno a ocu zatvor bez odlaganja na min.2.godine

  • ona

    12. april 2013 | 14:40

    Strašno !!! Tuče ženu i to sa ledja je uhvatio, kukavica!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA