"CONNECT" u petak sviraju na Vračaru! (VIDEO)

 
  • 0

Gosti zagrebačkim hip-hoperima će biti V.I.P., sa kojima već godinama sarađuju, a u subotu 13. aprila će imati zajednički koncert u novosadskom klubu "Route 66"

U petak  12. aprila od 20 sati u okviru "Vračar Rocks"-a  nastupiće zagrebački sastav "Connect, Vrščani "The Hoods" i beogradski reper Cantwait.

Grupa "Connect" postoji već 12 godina i iza sebe ima tri albuma i desetak hit singlova koji su osvajali regionalne muzičke liste. Jedan od najpopularnijih zagrebačkih hip-hop sastava trenutno se nalazi na velikoj regionalnoj turneji koja obuhvata tridesetak gradova i u okviru nje će nastupiti i u Božidarcu 12. aprila.

Dobra zabava i odlični koncerti su zagarantovani kada je "Connect" na sceni. I ovoga puta, tokom nastupa, na bini će im se pridružiti beogradski hip-hoperi V.I.P., sa kojima već godinama sarađuju, a u subotu 13. aprila će imati zajednički koncert u novosadskom klubu "Route 66".

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 500 dinara u prodavnici "Felix Shop" (TC Sremska) do srede 10. aprila. Od četvrtka 11. aprila i  na ulazu na koncert karte će koštati 700 dinara.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Video: Pantelić: Veliko mi je zadovoljstvo što je će legat Stojkovića postati deo stalne postavke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA