"Popečitelji" u subotu u Domu omladine (VIDEO)

 
  • 1

Koncert u Domu omladine biće posvećen prevashodno promovisanju novog izdanja, ali možemo očekivati i stare hitove. Cena ulaznice je 500 dinara, a posetioci će biti u prilici i da po promotivnoj ceni kupe novi album "Popečitelja"

U okviru prolećne turneje, "Popečitelji" će 13. aprila nastupiti u klubu Doma omladine, u 21 sat. Bend je nedavno objavio novo izdanje "Sijalica", koje je nešto više od mesec dana dostupno za besplatno preuzimanje sa njihovog sajta (popecitelji.com), te će ovaj nastup biti prilika za njegovu koncertnu promociju.

- Na ovaj album smo ponosni pre svega zato što je sva odgovornost vezana za proces usnimavanja i kasnije obrade zvuka bila na nama. Za razliku od prva dva albuma, koji su snimljeni relativno brzo, ovog puta smo odlučili da promenimo pristup i damo sebi više vremena u studiju - izjavio je gitarista Saša Furunović, dodajući da je postavljanje albuma na sajt i prilika za njegovo besplatno skidanje potpuno logičan korak, budući da bi se on svakako pojavio na internetu u nekom obliku.

U okviru prolećne turneje "Popečitelji" su posetili Suboticu i Bačku Topolu, a nakon Beograda, očekuju ih nastupi u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Koncert u Domu omladine biće posvećen prevashodno promovisanju novog izdanja, ali možemo očekivati i stare hitove.

- Dolazimo da sviramo našu muziku. Očekujemo da na pravi način podelimo energiju sa ljudima - objasnio je Saša Furunović.

Cena ulaznice je 500 dinara, a posetioci će biti u prilici i da po promotivnoj ceni kupe novi album "Popečitelja".

Pogledajte video-snimak za pesmu "Sijalica":

(Telegraf.rs)

Video: Pantelić: Veliko mi je zadovoljstvo što je će legat Stojkovića postati deo stalne postavke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA