Ubio majku na spavanju!

 
  • 2

Sumnja se da je Saša Grujić (28) u porodičnoj kući ubio majku Slađanu (48) sa više uboda oštrim predmetom u grudi

Policija u Bogatiću uhapsila je i odredili meru zadržavanja do 48 sati Saši Grujiću (28) iz Klenja zbog osnovane sumnje da je u toku noći 7. aprila u porodičnoj kući ubio svoju majku (48) sa više uboda oštrim predmetom u grudi.

Nesrećna žena najverovatnije je spavala kada se zločin desio, jer njen dever i snaha koji žive u istom dvorištu u svojoj porodičnoj kući, nisu ništa čuli ni slutili da se desila tragedija. On je pre podne ušao u njihovu kuću, samo kratko rekao da je ubio majku i okrenuo se i otišao.

Slađana je pronađena mrtva na podu pored kreveta u lokvi krvi. Kako komšije pričaju, Slađana je uveče otišla u prodavnicu da kupi sinu šta će da jede, ostavila mu večeru na stolu i legla da spava. On je u međuvremenu otišao da se prošeta, pa kada se vratio, pobacao je sve po kući i nožem ubio majku.

Nakon što je obavešetna policija, Saša je pronađen na Pavlovića mostu preko Drine , koji vodi ka Republici srpskoj, gde se peške uputio.

Inače , ovo nije prva tragedija u porodici Grujić. Pre oko 10 godina Sašin otac, advokat obesio se u kući. Majka Slađana, ostala je da brine o sinu, radeći povremeno poslove u prodavnici. Iako Sašu komšije i rođaci opisuju kao samotnjaka koji se nije mnogo družio sa ostalim meštanima sela, delujući povučeno, u njegovoj familiji kažu da je ponekad bio i jako agresivan prema majci. Jednom je čak pozvala i policiju, jer je nasrnuo na nju i polupao stvari po kući. Tada je uhapšen, ali je potom i pušten kući. Kratko je boravio na psihijatriji, ali se nije trajno lečio.

Uviđaj mesta je izvršio istražni sudija Višeg suda u Šapcu, u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika policije.

(M.E.)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA