PREVARANTI: Zaradili 50.000 evra na falš "najkama"!

 
  • 8

Kako se sumnja, A. D. iz Beograda, M. Ž. i Lj. P. iz Kragujevca su robu slali i putem različitih kurirskih službi, a novac primali u gotovini nakon svake isporučene pošiljke

A. D. (30)  iz Beograda, M. Ž. (27) i Lj. P. (38) iz Kragujevca osumnjičeni su da su nelegalnom prodajom falsifikovanih patika marke "Najki" zaradili i do 50.000 evra.

Kako piše dnevni list "Alo", pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala izvršili su, u više odvojenih akcija, pretrese stanova u Beogradu i Kragujevcu. Tom prilikom oni su osumnjičenima oduzeli kompjutersku opremu, veću količinu falsifikovanih patika, internu evidenciju o prodaji, kao i veću sumu novca, stečenog nelegalnom prodajom.

Kako se sumnja, oni su tu istu robu slali i putem različitih kurirskih službi, a novac primali u gotovini nakon svake isporučene pošiljke. Na ovaj način, svako od osumnjičenih je u poslednjih godinu dana prodao robu u vrednosti između 30.000 i 50.000 evra, tako da je svako od njih troje zaradio minimum po 10.000 evra.

Osumnjičeni su robu reklamirali i prodavali putem interneta, ostvarajući veći broj naloga na društvenoj mreži Fejsbuk, kao i putem aukcijskih i drugih sajtova za oglašavanje.

(M. S. / Izvor: Alo)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nedzad

    5. april 2013 | 19:57

    Ne kupuju samo budale prrko interneta vec kupuju oni koji nemaju pare za original! Ja znam sta je original i da kosta 13000 al mi lakse da dam 3000 za fals da ne idem bos.

  • Ralexic

    5. april 2013 | 19:19

    SITNE RIBE DE ODMAH PECAJU A KRUPNI SOMOVI SU USLI U VLAST I ZASTICENI SU.

  • русија

    6. april 2013 | 06:54

    јебеш патике шта је са бананама шареним и осталим воћкама

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA