Policija odnela zozovaču na uništenje (FOTO)

 
  • 0

Iz magacina Centra za vinogradarstvo i voćarstvo u Nišu policija je preuzela preostale rakije proizvođača "Živadinović" koje su opasne po zdravlje ljudi

Policija je izvršila uviđaj i popis u magacinu Centra za vinogradarstvo i voćarstvo u Nišu odakle je preuzela i odvezla na uništenje preostale rakije proizvođača "Živadinović" koje su opasne po zdravlje ljudi.

Podsetimo, nedavno je obijen magacin u Nišu u kojem se već petnaest godina čuva 738 boca otrovne rakije od koje je umrlo četrdesetak ljudi, a nepoznati lopovi odneli su desetak flaša.

Rakiju je 1998. godine proizveo Miroslav Živadinović, koji je osuđen na dvanaest godina robije zbog teškog dela protiv zdravlja ljudi.

Nakon okončanja sudskog postupka, uskladištena je po naredbi Okružnog suda u Centru za vinogradarstvo i voćarstvo i trebalo je da bude uništena. Međutim, i posle deceniju i po, takozvana "zozovača" ostala je u magacinu.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA