GADAFIJEV KUVAR ZA TELEGRAF: Pukovnik je voleo Jugoslaviju, sarmu i prebranac! (FOTO)

Lični kuvar ubijenog predsednika Libije za naš portal govori o tome kakav je Gadafi bio čovek, šta je jeo, ko ga je čuvao, koliko je bio nežan i pažljiv i otkriva da nije znao da pliva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Radiša

    04. april 2013 | 21:54

    1.Kiseli kupus-Istina je da su ga još pre više od dve hiljade godina Kinezi redovno imali na trpezama, i to tako što su ga „kiselili“ u pirinčanom vinu. U Evropu ga je, hiljadu godina kasnije, najverovatnije doneo Džingis Kan.2.Sarma-sarmalaki. Traditional greek food - dodao je grčki konobar-3.Najznačajnija kultura koju su Turci doneli na balkanske prostore je pirinač. Njegovo kultivisanje započelo je u Indiji' Ovo su citati sa raznih sajtova,sastaviš i dobiješ sarmu.Istina je da mi,srbi,nemamo nac.kuhinju-nestala je vekovima.Za mene,car je sarma od listine ili lista rena.Manite se takve prepirke,danas je nevažna.Kosovo nam otimaju,našu dušu i srce.

  • Zoran

    04. april 2013 | 19:57

    Ja kol'ko znam, a znam dovoljno, Prnjavor je u Bosni i Hercegovini.

  • Hamza

    04. april 2013 | 17:22

    Dinas idiotu ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA