GADAFIJEV KUVAR ZA TELEGRAF: Pukovnik je voleo Jugoslaviju, sarmu i prebranac! (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Radiša
1.Kiseli kupus-Istina je da su ga još pre više od dve hiljade godina Kinezi redovno imali na trpezama, i to tako što su ga „kiselili“ u pirinčanom vinu. U Evropu ga je, hiljadu godina kasnije, najverovatnije doneo Džingis Kan.2.Sarma-sarmalaki. Traditional greek food - dodao je grčki konobar-3.Najznačajnija kultura koju su Turci doneli na balkanske prostore je pirinač. Njegovo kultivisanje započelo je u Indiji' Ovo su citati sa raznih sajtova,sastaviš i dobiješ sarmu.Istina je da mi,srbi,nemamo nac.kuhinju-nestala je vekovima.Za mene,car je sarma od listine ili lista rena.Manite se takve prepirke,danas je nevažna.Kosovo nam otimaju,našu dušu i srce.
Zoran
Ja kol'ko znam, a znam dovoljno, Prnjavor je u Bosni i Hercegovini.
Hamza
Dinas idiotu ;-)