Zaplenjeno tri kilograma heroina u taksi vozilu

 
  • 0

U rutinskoj kontroli taksi vozila i putnika na Ibarskoj magistrali, saobraćajna policija otkrila je drogu koja je bila spakovana u četiri paketa. Uhapšene dve osobe

Valjevska policija je u nastavku akcije "Morava" zaplenila 3 kilograma i 70 grama heroina i uhapsila dve osobe osumnjičene za trgovinu narkoticima.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, uhapšeni su Ivan K. (32) iz Zubinog Potoka i Bojana R. (23) iz Lipljana.

Saobraćajna policija je u rutinskog kontroli na Ibarskoj magistrali u Ljigu pregledom njihovog taksi vozila i putnika, otkrila heroin, koji je bio spakovan u četiri paketa, koje je uhapšeni Ivan K. umotao oko struka lepljivom trakom.

Nakon što je policija otkrila veliku količinu droge, Ivan M. pokušao je da pobegne sa lica mesta, ali su to sprečili policijski službenici.

Ovo je rekordna zaplena heroina na podučju Kolubarskog okruga. Valjevska policija je nedavno, sredinom marta, u jednoj od najuspešnijih akcija do sada, kod Branke Đokić (23) iz Valjeva otkrila kilogram i 40 grama čistog heroina, tržišne vrednosti oko 26.000 evra, koji je bio spremljen za dalju prodaju.

Njoj je nakon saslušanja istzražni sudija Višeg suda u Valjevu odredio jednomesečni pritvor.

(S. S.)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA