Uhapšen zbog lepljenja novinskih isečaka!

 
  • 3

Siniša Vacev, aktivista URS iz Kuršumlije, priveden je dok je po gradu lepio isečke iz novina, koji govore o tome kako je lokalna samouprava kupila novi automobil

Aktivista kuršumlijskog URS Siniša Vacev priveden je u policijsku stanicu u Kuršumliji jer je po gradu lepio isečke iz novina koji govore o tome kako je lokalna samouprva kupila nov automobil.

Nakon što je saslušan, oduzeti su mu kopirani isečci iz novina i pušten je.

- Dok sam lepio fotokopirani isečak iz novina u samom centru grada, dvojica inspektora su mi naredila da moram da pođem sa njima u policijsku stanicu. Privođenje se odigralo kao u holivudskim filmovima. U stanici su mi rekli da me je prijavio predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić jer sam mu navodno pretio - pojašnjava ono što ga je snašlo Vacev.

On priznaje da je na jednom isečku iz novina dopisao olovkom kletvu koja se odnosi na predsednika Vidića, ali da mu nije pretio.

- Nisam imao nameru da mu pretim, niti sam to učinio. S obzirom na to da sam zbog ove vlasti na čelu sa Vidićem ostao bez posla, napisao sam: "Da bog da da i tvoja deca prođu kao moja". To je sve što sam uradio - pojašnjava Vacev, i naglašava da su to konstatovali i u policiji i pustili ga, jer nema osnova za njegovo hapšenje.

Podsetimo, gradonačelnik ovog grada Radoljub Vidić, inače kadar SNS, kupio je automobil "mazda" iz budžeta ovog grada, zbog čega je ta partija zatražila njegovu smenu.

(B. R.)

Video: Nastavak suđenja protiv roditelja dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u O.Š. "Vladislav Ribikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marinac

    30. mart 2013 | 18:55

    Ma daj, pa ovi iz SNS-a su poštenjačine (kad bi se zezali), nema među njima bahatih. Baš sam konsterniran.

  • Zmrki

    30. mart 2013 | 22:26

    Rekoh ja davno pre izbora-Sve su to ista g....,DS,LDP,DSS,SNS,URS,... i svaki dan se To dokazuje.Pitam-ko je OSUDJEN???

  • русија

    30. mart 2013 | 19:02

    демократија

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA