Smena gradonačelnika zbog "mazde"

 
  • 2

Glavni odbor SNS zatražiće ostavku od predsednika opštine Kuršumlija jer je o trošku opštine kupio novi automobil, a taj čin ocenjuju kao bahat i neodgovoran

Glavni odbor SNS, koji bi trebalo da se održi narednih dana, zatražiće smenu od predsednika opštine Kuršumlija jer je o trošku opštine kupio novi automobil "mazdu 6".

Pored građana Kuršumlije i kuršumlijske opozicije, ovakav potez Radoljuba Vidića, predsednika jedne od najsiromašnijih opština u Srbiji, osudila je i centrala SNS-a u Beogradu, ističući da je reč o bahatom i neodgovornom potezu, piše portal "Južne vesti".

Kako ističu u samom vrhu te stranke, u njihovom timu ne može biti onaj ko ne sledi primer Aleksandra Vučića, koji se vozi "škodom" starom čak osam godina.

- Službeno vozilo Vučića je staro osam godina, a moje osam ili devet godina. Ko ne sledi naš primer, ne može da bude u našem timu -  kaže potpredsednik SNS Igor Mirović.

I dok predsednik opštine Radoljub Vidić, koji je kadar SNS-a, tvrdi da je kupovina skupocenog automobila bila neophodna, kuršumlijska opozicija i građani negoduju zbog kupovine novog automobila i smatraju da je novac trebalo da bude usmeren za socijalno ugrožene, jer se iz kazana Crvenog krsta hrani čak oko 1.000 građana koji žive na ivici egzistencije.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mim

    29. mart 2013 | 18:05

    Ako je kupio novi model,ova slika vam nije dobra. U svakom slučaju i treba da ga smene.

  • Bgd

    29. mart 2013 | 19:34

    Mamlaz pohlepni. Do juce su se vozili u jugu i kecu. Cak i da im treba nov auto, zar mora mazda 6? U tako siromasnoj opstini kao sto je Kursumlija? Nije mogao da uzme oktaviju, ili mazdu 3, ako mu se bas voze japanci? Ustedeo bi bar 10.000 evra. Pa nece se njih petoro voziti do Beograda, pa jos sa pecenim prasicima u gepeku, da mu treba toliki auto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA