SRBIJA: Svakom trećem kasni plata

Najmanje 650.000 zaposlenih u Srbiji trenutno ne može da računa na redovnu isplatu zarada. Čak 480.000 radnika iz privatnog sektora, a 170.000 u javnim preduzećima čeka primanja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika neso
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • neso

    28. mart 2013 | 11:57

    da privatnicima su svi krivi te drzava te porezi te radnici sto rade za platu. najbolje bi bilo da im svakigradjanin srbije da 10 evra mesecno da nemaju oko cega da se brinu. sta mene briga kakve ti probleme imas i sa kime ako nisi sposoban da vodis firmu nemoj ni raditi. zasto da vam mi radimo po 6-7 meseci bez plate a vi se sepurite sa dobrim automobilima,stanovima,kucama ,letovanjima i zimovanjima a mi nemamo ni dorucak u vasoj firmi da pojedemo sami moramo da platimo prevoz do posla,dorucak i zdrastvenu zastitu samo da bi se vlasnih firme smilovao da mi posle 6-7 meseci da jedan licni dohodak. i ja bih bio takav gazda da sam se nakrao toliko para kao oni. nasa drzava ne sprovodi zakone a ako ih nema neka samo prepisu nemacki zakon o radu i za sve ce biti bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA