Naterali radnicu da seksualno zadovolji šeficinog verenika (VIDEO)

 
  • 1

Sledeći upute "policajca", šefica Samers dovela je svog 42-godišnjeg verenika Voltera Niksa, koji je "kradljivicu" kaznio tako što joj je naredio da mu sedne u krilo. Udarao ju je po stražnjici i na kraju ju je naterao da ga seksualno zadovolji

Neverovatna, ali istinita priča o devojci zaposlenoj u "Mekdonaldsu" koju je šefica prisilila da se skine gola, nakon što je nasela na prevaru, osnova je radnje novog američkog filma "Komplajans" (Pokornost).

Nakon što je u "Mekdonaldsovom" restoranu u Kentakiju 2004. godine radila četiri meseca, 18-godišnju Luiz Ogborn lažno su optužili da je ukrala torbicu jedne mušterije.

Njena šefica Dona Samers primila je telefonski poziv muškarca koji se predstavio kao policajac, pa je, slepo sledeći upute prevaranta, izložila svoju radnicu trosatnom psihičkom i fizičkom maltretiranju.

Samers je pozvala Ogborn u kancelariju, a zatim joj je uzela ključeve automobila i telefon, i zaključala je. Nakon toga joj je "policajac Skot" naredio da se skine, kako bi uzeli odeću koja će "poslužiti kao dokazni materijal", a što je ona u strahu i učinila.

Nažalost, tu se patnja američke tinejdžerke nije završila. Sledeći upute "policajca", šefica Samers dovela je svog 42-godišnjeg verenika Voltera Niksa, koji je "kradljivicu" kaznio tako što joj je naredio da mu sedne u krilo. Udarao ju je po stražnjici i na kraju ju je naterao da ga seksualno zadovolji, piše "Dejli mejl".

Zlostavljanje u šeficinoj kancelariji video je jedan od radnika, koji je insistirao da se o svemu obavesti uprava "Mekdonaldsa", a tada su otkrili da je reč o prevari.

Slučaj je završio na sudu – Luiz Ogborn tužila je "Mekdonalds" i dobila 700.000 funti odštete.

Dona Samers pravdala se da je lažni policajac zvučao vrlo uverljivo i da je posumnjala da je reč o prevari tek kad je na nadzornoj kameri videla šta radi njen verenik.

Niks je osuđen na pet godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja, dok je Samers dobila godinu dana uslovno.

Dejvid Stjuart, lažni policajac, optužen je 2006. godine za niz sličnih prevara, ali je ubrzo, zbog nedostatka dokaza, pušten na slobodu. Navodno je na isti način nasamario više desetina šefova restorana brze hrane širom Amerike.

Kao što smo već kazali, zlostavljanje u "Mekdonaldsu" tema je novog američkog filma "Komplajans" (Pokornost).

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Danas.net.hr)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    25. mart 2013 | 17:04

    Ja znam da su ovi amerikanci preglupi I sve rade Na komandu Ali ovde prevazilaze sve granice,jos film snimaju kako ih nije sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA