Američki kuvar skuvao ženu, osuđen na 15 godina!

 
  • 1

U snimljenom saslušanju prikazanom na suđenju, Viens priča da se svađao sa ženom, vezao joj ruke i usta i otišao u krevet. Kada se probudio, bila je mrtva, a telo je kuvao četri dana da bi se otarasio dokaza. Sada tvrdi da je halucinirao i da je sve laž

Američki kuvar koje je rekao policiji da je skuvao telo svoje žene u ključaloj vodi osuđen je na 15 godina zatvora za ubistvo. Međutim, on je u petak rekao sudiji da je cela priča laž.

Dejvid Vijens je u opširnom 45-minutnom govoru tokom izricanja presude rekao da je kada ga je policija ispitivala u vezi s nestankom njegove žene, pre dve godine, halucinirao i da je izmislio priču da je skuvao svoju ženu.

- Voleo sam svoju ženu. Nisam je skuvao. Želim priliku da svedočim - rekao je Vijens.

Vijens (49) je prošlog septembra osuđen za ubistvo 39-godišnje Don Vijens, 2009. godine. Njeno telo nikada nije pronađeno.

Policija je nedavno srušila restoran koji su Vijens i njegova žena vodili, pokušavajući da nađe dokaze, ali nije pronašla ništa.

Dejvid Vijens je rekao da je priču ispričao policiji nakon operacije koju je imao zbog povreda zadobijenih kada je skočio sa litice. Većina kostiju u njegovom telu je bilo polomljeno i od tada je u invalidskim kolicima.

- Halucinirao sam sve vreme dok su me ispitivali. Pre toga sam bio na operacionom stolu 12 sati - rekao je.

Policija je rekla da je skočio sa litice kada je saznao da je osumnjičen u vezi sa ubistvom.

U snimljenom saslušanju prikazanom na suđenju, Vijens priča da se svađao sa ženom, vezao joj ruke i usta i otišao u krevet. Kada se probudio, bila je mrtva, a telo je kuvao četiri dana da bi se otarasio dokaza.

Sudija je napomenuo da je samo dve nedelje nakon nestanka svoje žene imao novu devojku i da je živeo sa njom.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA