ŠARIĆ U VLADI SRBIJE: Narodne novine stavile narko-bosa pored Dačića i Vučića

"Niške novine" greškom sa Gugla preuzele i objavile fotografiju na kojoj se vidi da je odbegli narko-bos novi član rekonstruisane Vlade Srbije. "Nije bilo zle namere, niti skrivenih namera", kaže urednik NN

  • 1

"Narodne novine" u svom izdanju 14. marta objavile su tekst o rekonstrukciji Vlade Srbije, ali su greškom za sliku na naslovnoj strani uzele foto-montažu sa Gugla na kojoj kao član Dačićevog kabineta pored premijera i prvog potpredsednika vlade sedi odbegli narko-bos Darko Šarić.

Apsolutni hit interneta i društvenih mreža postao je prinskrin naslovne strane ovog niškog glasila na kojoj se vidi tekst pod nazivom "Zamena za 'umorne' ministre" i slika na kojoj u Vladi Srbije za istim stolom sede Darko Šarić, Ivica Dačić i Aleksandar Vučić.

Fotografija je skinuta sa Gugla, a reč je o šaljivoj foto-montaži na kojoj je odbegli narko-bos predstavljen, vrlo uverljivo, kao član kabineta Ivice Dačića. To je očigleno promaklo urednicima "Narodnih novina" i oni su tu sliku uzeli kao svoju ilustraciju za tekst o rekonstrukciji vlade i stavili je na svoju naslovnu stranu.

Kako saznaje naš portal, ovakva naslovna strana novina i fotografija naljutila je mnoge političare koji misle da se iza ovog broja krije i određena poruka.

Dragan Veljković, urednik "Narodnih novina", potvrdio je za Telegraf da je ova slika stvarno objavljena, i dodaje da je u pitanju nenamerna greška:

- Znate, kada se radi po devet sati u kontinuitetu dolazi do pada koncetracije i normalno je da dođe do greške. Ja sam pisao i radio taj tekst za koji mi je bila potrebna slika Vlade Srbije. Na Guglu sam ukucao slike vlade i izašla mi je ta slika koju nisam dobro ni pogledao, a učinila mi se kao prikladna za taj tekst. Tako je došlo do greške, fotografija je vešto urađena, a nikakve zle namere nije bilo - objašnjava svoju grešku za naš portal Veljković.

On dodaje da nije imao pozive od političara, a i nada se da ih neće biti, jer nikakvih skrivenih namera, poruka ili loših misli nije bilo.

- Niko me za sada nije zvao od političara, a i nadam se da neće jer je očigledno da se radi o slučajnosti i grešci izazvanoj umorom - zaključuje urednik Narodnih novina.

U svakom slučaju bolju reklamu "iz nehata" nisu mogli da dobiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z Korać

    18. mart 2013 | 14:46

    Tako je ovo uverljiva fotomontaža onda stvarno.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA