Beko saslušan zbog privatizacije "C marketa"?

 
  • 0

Vlasnika "Luke Beograd" u četvrtak su ispitivali inspektori Radne grupe Uprave kriminalističke policije i SBPOK-a

Biznismen Milan Beko saslušan je u vezi sa sumnjivom privatizacijom "C marketa", a njegove izjave u proteklih nekoliko dana u medijima posledica su činjenice da se istrage u vezi sa "Lukom Beograd" i "C marketom" privode kraju.

Pozivajući se na izvor u vrhu MUP, list "Kurir" navodi da je vlasnik "Luke Beograd" Beko u četvrtak saslušan u vezi sa privatizacijom "C marketa", o čemu su ga detaljno ispitivali inspektori Radne grupe Uprave kriminalističke policije i SBPOK-a.

- Beko ima sve manji manevarski prostor i njegove reakcije su reakcije veoma nervoznog čoveka - rekao je sagovornik ovog lista iz vrha MUP.

List navodi da je u toku intenzivna istraga o okolnostima protivzakonitog postupka preuzimanja 76 odsto akcija malih akcionara, gde su, prema dosadašnjim rezultatima, aktivnu ulogu imali Miroslav Mišković, Beko, Danko Ðunić, predstavnik malih akcionara Branko Pavlović i direktor "C marketa" Slobodan Radulović.

"Kurir" piše i da je u vezi sa slučajem "C marketa" prošle nedelje saslušan i Miroslav Mišković, koji je u pritvoru već tri meseca.

(Telegraf.rs / Tanjug, Kurir)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA