Otvara se PRVI Univereksport u Novom Sadu

 
  • 1

Na otvaranju, u petak 15. marta, potrošače očekuju gratis kupovina, poklon-vaučeri za prvih 100 potrošača, 2.000 poklon-paketa, kao i veliko sniženje osnovnih životnih namirnica

Najveći i najjeftiniji prodajni objekat "Univereksporta" otvara se 15. marta u Ulici Bajči Žilinskog 4 u Novom Sadu pod simboličnim nazivom "PRVI".

U prodajni objekat koji se prostirao na 800 kvadratnih metara investirano je gotovo dva miliona evra kako bi se danas potrošačima ponudio novi i savremeniji koncept, na više od 4.000 metara kvadratnih.

Prodajni prostor opremljen je savremenom, energetski štedljivom tehnologijom kako u oblasti rasvete, tako i u oblasti hladne linije i rashladnog i grejnog sistema.

Potrošače u najvećem "Univereksport" prodajnom objektu očekuje asortiman od 17.000 artikala iz kategorije prehrane i neprehrane, kao i poseban asortiman za profesionalne kupce, trgovce i horeca sektor.

Pošta i menjačnica biće sastavni deo ovog prodajnog objekta, čije će usluge potrošači moći da koriste svakoga dana u nedelji.

U petak 15. marta, tačno u podne, potrošače očekuju gratis kupovina, poklon-vaučeri za prvih 100 potrošača, 2.000 poklon-paketa, kao i veliko sniženje najatraktivnijih artikala iz kategorije osnovnih životnih namirnica.

"Univereksport" jedan je od vodećih domaćih trgovinskih lanaca koji na tržištu Srbije uspešno posluje od 1990. godine i sa zavisnim preduzećima trenutno zapošljava više od 1.800 ljudi.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markossss

    14. mart 2013 | 17:37

    Moze se otvoriti jos ne znam koliko trznih centara dzabe kad narod nema para!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA