Otkriven recept pasulja iz JNA!
Svi koji su služili vojsku u JNA ne preskaču priliku da pohvale određena jela koju su baš zahvaljujući vojnim kuvarima stekla kultni status - poput nenadmašnog pasulja. Sada, zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na internetu, i civili mogu da napokon uživaju u hvaljenim jelima vojske JNA.
Na sajtu se mogu naći brojni recepti za jela koja su bila dostupna vojnicima Jugoslovenske narodne armije uključujući razne supe, čorbe, jela od ribe kao i jela od mesa.
Pored recepata, kuvar nudi i brojne praktične savete koji vam mogu pomoći pri kuvanju nekih od, sada antologijskih, recepata.
Pored tačnih, vojničkih, mera za sve sastojke koji idu u jelo, tu su naravno i preporučene količine priloga i hleba koje treba da se nađu uz jela kako bi celokupan doživljaj bio što sličniji onom u kantini.
Pogledajte sve recepte na sajtu JNA kuvar - Recepti Jugoslovenske narodne armije
(I. M. / Izvor: B92)
Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Reele
Al se nekad dobro prdelo...BASh
Podelite komentar
SRBA
E DIVOTA!!!TO JE NAJLEPSA VEST ZA NAS BIVSE VOJAKE!!!HVALA PUNO
Podelite komentar
BG
OVO SU LUPETANJA. UKUS PASULJA ZAVISI OD KOLICINE VODE U KOJOJ SE KUVA I NISKE TEMPERATURE. VOJNICKI PASULJ JE UKUSAN ZATO STO SE KUVA NA CETIRISTOTINE ILI PETSTOTINA LITARA VODE, NA TEMPERATURI OD 70 ILI 80 STEPENI, I TO MU DAJE SPECIFICAN UKUS . SVE OSTALO SU URBANE LEGENDE
Podelite komentar