Homan pratio radnike GPS-om

 
  • 3

Smenjeni direktor JP "Emisiona tehnika i veze", preko GPS-a je pratio kretanja službenih automobila i drastično kažnjavao vozače ako skrenu van najkraće maršrute, a sam je koristio dva vozila

Vladimir Homan, smenjeni direktor JP "Emisiona tehnika i veze", preko GPS-a je pratio kretanja službenih automobila i drastično kažnjavao vozače ako skrenu van najkraće maršrute, a sam je koristio dva vozila.

Homan je, prema izvoru "Blica", iz ovog preduzeća, neposredno pre nego što je Vlada Srbije odlučila da ga smeni, u preduzeću organizovao prikupljanje potpisa podrške, ali ga je, kako tvrdi ovaj izvor, podržalo samo 25 od 260 radnika.

- Većina zaposlenih zna da je Homan odvezao svojoj kući džip čim je kupljen i skoro dve godine ga je koristio kao porodični auto, a taj automobil niko nikad nije video na parkingu preduzeća - rekao je sagovornik "Blica".

Homan je prošle nedelje rekao da se u svom radu uvek rukovodio zakonima i propisima i da "nema šta da krije niti da se zbog nečega stidi".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetac

    13. mart 2013 | 06:53

    Neka mu gurnu taj gps u biljsona

  • Giant

    13. mart 2013 | 10:55

    Zato sada funkciju v.d. direktora vrši čuveni Dejan Šmigić, kadar DS-a, koji je svojevremeno najuren iz "Parking Servisa" jer je falsifikovao saobraćajne dozvole i sl. Nakon toga je izabran za načelnika opštinske uprave g.o Palilula-Beograd. I odatle je sklonjen... Svaka čast na kadrovskoj politici!

  • živko

    13. mart 2013 | 14:49

    Nije mi jasna jedna stvar, direktor se vozio u dva automobila i pri tom je sprečavao druge da zloupotrebljavaju službena vozila. Da li su ga Blicu "odrukali" oni kojima nije dozvolio da zloupotrebljavaju položaj ili savesni radnici preduzeća koji su hteli da dobiju "boljeg" direktora. Neverovatna je i brzina reakcije Mlađana Dinkića, osećaj za pravdu iili nešto drugo? I pri tome niko nije, sem Danas-a saslušao Homana gde je i rekao svoju odbranu. A čoveku su stvarno pre nekoliko meseci izvadili bubreg. Mislim da je ipak u pitanju borba zbog kontrole nad 75 miliona evra predviđenih za digitalizaciju i nekoliko postotaka provizije....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA