ZBOG TUŽBE: Kamenovali i pustili pse na komšiju

 
  • 0

Srđana Ćirića (43) napali su V. M. i S. M najverovatnije zbog sudskog spora oko seče šume, i tom prilikom razbili su šoferšajbnu na njegovom automobilu

V. M. i njegov sin S. M. iz Badnjevca kod Žitorađe kamenovali su svog komšiju Srđana Ćirića (43). Do incidenta je došlo na ulici, dok se Ćirić kolima vraćao sa posla, 11. marta posle 17 časova.

Napadači su kamenovali njegov auto i polomili mu šoferšajbnu, a zatim pustili dva velika psa na Srđana.

- Kada se šoferšajbna polomila, zaustavio sam auto i izašao. Video sam V. M. i njeovog sina kako i dalje bacaju kamenje na mene. Pitao sam ih šta to rade, ali mi ništa nisu odovorili. U tom momentu pustili su pse, koji su potrčali ka meni. Ja sam se okrenuo i počeo da bežim. Na sreću, kuća mi je u blizini, pa sam ušao i pozvao policiju - priča Srđan.

On dodaje da je motiv napada najverovatnije to što je on tužio V. M. jer mu je ovaj posekao šumu i što se vodi sudski spor.

- I ranijih dana, odnosno od kako smo na sudu, stalno me provocira, ali sam ćutao. Nikada ne bih ni pomislio da je spreman da ide ovako daleko. U ponedeljak ujutru kada sam krenuo na posao, video sam ih gde stoje iza jedne krivine sa motkama. Izgleda da su mene čekali, ali sam u kolima vozio dete prijatelja do škole, pa su najverovatnije zbog toga odustali od napada. Ipak, posle posla su me sačekali - priča Srđan.

Odmah nakon incidenta koji je uznemirio meštane Badnjevca izašla je policija i izvršila uviđaj. Okupljeni građani koji su se našli u blizini komentarisali su da je u poslednje vreme poraslo nasilje u Badnjevcu i to zahvaljujući upravo V. M., koji se ponaša bahato i nasilnički, te najavljuju peticiju policiji u Žitorađi oko sređivanja stanja u ovom malom mestu.

(E. T.)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA